Over de THSV

THSV

De Twentse Honden Sport Vereniging, oftewel THSV, is opgericht op 20 juni 1994 door een aantal enthousiaste vrijwilligers die de hondensport een zeer warm hart toedragen. De kwaliteit en het cursusaanbod voldoen aan de hedendaagse eisen en we geven elke maandagavond met veel plezier les aan de verschillende groepen.

Wat biedt de THSV

Wij verzorgen gedurende het gehele jaar door cursussen op het gebied van pups, gehoorzame huishond -nieuw en gevorderd- en cursussen behendigheid.
Dit doen wij op de maandagavond tussen 19.00 en 21.00 uur met een team van enthousiaste, gedreven, ervaren en gediplomeerde instructeurs.

Wij benaderen u en uw hond op positieve manier.
Ons doel is om honden van jongs af aan te laten socialiseren in bijvoorbeeld de puppycursus. Deze is op te volgen door de cursussen Gehoorzame huishond, waarin u leert om samen met uw hond zijn of haar gehoorzaamheid naar wens te krijgen.
Wij bieden ook cursussen behendigheid aan, om ook na de cursussen Gehoorzame huishond op een leuke manier samen met uw hond -sportief- bezig te blijven!

Wij geven u graag advies bij het oplossen van gedragsproblemen bij uw hond. Hier voor kunt u altijd 1 van de instructeurs aanspreken, of u kunt met ons contact opnemen.

Wat kunt u verder van de THSV verwachten

Twee keer per jaar verzorgen wij een gezellige wandeltocht (in het voorjaar en in het najaar) voor cursisten, donateurs en eventuele overige familieleden, vrienden of kennissen met hun hond(en). Houdt u de site in de gaten voor exacte data van de diverse geplande activiteiten!