Secretaresseverslag 2015

Het jaar 2015 was veel bewogen, in dit afgelopen jaar is er veel gebeurd leuke en minder leuke dingen.

Zondag 11 januari heeft de nieuwjaarsreceptie van de THSV en de HDV plaatsgevonden, dit was een gezellige ochtend/middag met een hapje en een drankje.

Vanwege het slechte weer zijn er een aantal lessen uitgevallen, alle cursisten hebben de mogelijkheid gehad om deze in te halen.

De kascontrole is uitgevoerd door Gerrit en Stephan, en is akkoord bevonden.

Rianne Bos is als stagiaire gestart bij de THSV, dit doet zij naar tevredenheid van het bestuur.

Voor het jaar 2015 stonden er ook een aantal activiteiten op de agenda

De voorjaarswandeling stond gepland op zondag 26 april, de opkomst was redelijk.

Op zaterdag 9 mei is er gelegenheid geweest om de honden te laten inenten, dit heeft plaatsgevonden op het trainingsveld.

Zaterdag 30 mei is er een demo gegeven bij de DOC in Oldenzaal.

Vanwege de vele aanvragen voor een pupcursus tijdens de zomerperiode, is er in juli en augustus een cursus van 6 lessen geweest.

Op zaterdag 5 september hebben we een inloopmiddag gehouden voor cursisten en baasjes met honden die deel wilden nemen aan een cursus. Dit was een geslaagde middag, aansluitend was er de jaarlijkse bbq voor vrijwilligers met partners. De openmiddag heeft weer aan aantal nieuwe aanmeldingen opgeleverd.

Op zondag 4 oktober stond de najaars wandeling op de agenda, het was een gezellige ochtend, het weer was goed. Het vertrekpunt was aan de Stendermolenweg bij de Wakel. Na de wandeling stond er voor een ieder een heerlijk versnapering klaar.

Zaterdag 21 november stond het jaarfeest gepland, het feest hebben wij gehouden in Hengelo aan het Bartelinkslaantje. Dit was een gezellige avond met een hapje en een drankje, met als activiteit een bingo.

Voor 2015 zagen wij een lichte daling in het aantal cursisten.

Ook in 2015 zijn er een aantal vrijwilligers bereidt geweest, om de trainingslocatie op te knappen. Degene die hier bij geholpen hebben dank hiervoor.

Graag wil ik namens het bestuur iedereen die de THSV een warm hart toewenst bedanken voor zijn/haar inzet, en een gezond en succesvol 2016 toewensen.