Secretaresseverslag 2014

De cursussen van 2014 zijn over het algemeen goed bezocht, er is weinig uitval geweest tijdens de wintermaanden.

In 2014 zijn er geen bestuurswisselingen geweest.

De kascontrole is uitgevoerd, en deze is goedgekeurd.

In 2014 hebben wij als THSV leuke en minder leuke dingen meegemaakt.

Hans Kers is geopereerd aan zijn oog, zijn vrouw heeft een nieuwe knie gekregen beide hebben een bloemetje gekregen.

Op zaterdag 24 mei kregen wij het bericht dat toch nog plotseling Alex Rupert instructeur /coördinator behendigheid is overleden. Wij hebben een zeer gewaardeerde vriend binnen onze vereniging verloren.

In januari 2014 hebben de THSV en de HDV gezamenlijk de nieuwjaarsreceptie gehouden onder het genot van een hapje en een drankje . De nieuwjaarsreceptie was erg gezellig ondanks de lage opkomst van cursisten.

De geplande voorjaarswandeling heeft vanwege te weinig animo niet plaatsgevonden.

Zaterdag 30 augustus 2014 heeft de jaarlijkse inloop dag plaatsgevonden, tevens hebben wij op deze dag het 20 jarig bestaan gevierd.
Er waren een aantal standhouders geregeld, en er werden een aantal demonstraties gehouden. Ondanks het slechte weer was het erg gezellig, en zijn er een aantal nieuwe cursisten ingeschreven.
Aan het eind van de dag was er een BBQ voor de standhouders en overige vrijwilligers. Er stond een stand van de stichting ALS, tijdens de BBQ is er door Anita Bosman, voorzitster van de THSV, een cheque overhandigd aan de stichting ALS.

De najaar wandeling op 26 oktober is goed bezocht en was erg gezellig, mede dank zij het mooie weer.

Het jaarlijkse feest voor alle vrijwilligers heeft plaatsgevonden op 22 november 2014 in Haaksbergen bij de Schutterij. Iedereen die wilde kon kruisboogschieten, het was een erg gezellige avond met een drankje en een heerlijk buffet.

De website ziet er goed uit en wordt goed bijgewerkt, er staan regelmatig nieuwe weetjes /foto’s en filmpjes op.

De samenwerking met de HDV gaat goed, er zijn geen bijzonderheden.

 

Graag wil ik namens het bestuur iedereen die de THSV een warm hart toewenst bedanken voor zijn/haar inzet, en een gezond en succesvol 2015 wensen.