Secretaresseverslag 2012

Het jaar 2012 was een druk jaar qua cursussen en wederom een verhuizing. Nanda en Kim zijn beide bevallen van een gezonde zoon en dochter.

Judith Hofhuis, erelid van de THSV heeft dit jaar de geweldige leeftijd van 90 jaar bereikt. Erik van der Hulst is benoemd tot erelid.

In 2012  hebben er zich geen wijzigingen in het bestuur voorgedaan. De kascontrole is voor het jaar 2012 uitgevoerd door Jan Bosman en Gerrit Brinkman.

Per toeval kwamen wij in gesprek met het bestuur van de HDV Glanerbrug, zij boden ons een prachtige trainingslokatie aan aan de Haverkampweg  te Enschede. Een overeenkomst tussen beide besturen was snel gesloten.  De HDV traint niet op de maandagavond en hebben de THSV in de mogelijkheid gesteld om het veld voor de maandagavond te huren.

Er is hard gewerkt tijdens de zomerstop door een aantal mensen om het veld klaar te krijgen voor de cursus van september, dit is gelukt. Een aantal dingen moeten er nog gebeuren, maar er kon gelukkig in September getraind worden. Iedereen is erg enthousiast over de nieuwe locatie.

De cursussen zijn in 2012 goed bezocht, voor het eerst heeft de THSV tijdens de zomerstop een pupcursus gegeven deze cursus. In 2013 zal de THSV wederom tijdens de zomerstop een pupcursus bij voldoende deelname verzorgen. De verhuizing van de Haaksbergerstraat naar de Haverkampweg heeft niet geleid tot vermindering van het aantal cursisten.

Voor het jaar 2012 stonden weer een aantal activiteiten gepland.

Zo was er op 15 januari 2012 de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie met een hapje en een drankje.

Op zondag 15 april was er de jaarlijkse voorjaarswandeling, halverwege de wandeling was er voor iedereen een lekker broodje.

Zaterdag 1 september heeft de THSV de jaarlijkse inloopmiddag gehouden, deze werd goed bezocht met een aantal nieuwe inschrijvingen.

De jaarlijkse Bbq is gehouden op 8 september voor deze bbq is ook het bestuur van de HDV uitgenodigd, en om kennis te maken met de instructeurs van de THSV.

Op zondag 18 november werd de jaarlijkse najaar wandeling gehouden, ondanks het slechte weer was de opkomst goed. Aan het eind van de wandeling lag er voor iedereen een broodje rookworst klaar.

Voor het eerst sinds jaren is het jaarfeest gehouden in november dit is erg goed bevallen en zal dan ook het aankomend jaar in November gehouden worden. Er stond een etentje gepland op 24 november bij Texas Ribhouse in Boekelo.

Namens het bestuur willen wij iedereen bedanken die ons het afgelopen jaar een warm hart heeft toegedragen. Wij hopen dat 2013 een net zo goed jaar gaat worden als 2012.